U našem servisu možete kompletno održavati svoje vozilo ili vozni park. Nudimo vam vrhunsku uslugu automehanike, autoelektrike,   najsavremeniju auto dijagnostiku, centriranje trapa.

AUTO SERVIS

  • Ul. Braće Mulića Br.39
  • 71 000 Sarajevo
  • + 387 33 830-546


ZAKAŽITE VAŠ TERMIN ZA SERVIS

Višegodišnje iskustvo, zadovoljni klijenti, konstantno ulaganje, kao i profesionalna nadogradnja su nam omogućili da i danas uspješno poslujemo. U našem servisu možete kompletno održavati svoje vozilo ili vozni park. Nudimo vam vrhunsku uslugu automehanike, autoelektrike, autoelektronike, najsavremeniju auto dijagnostiku, centriranje trapa. Ovde se naravno mogu obaviti i svi automehaničarski radovi; zamjena ulja, remenja…, servis kompletnog vozila, generalno uređenje motora,  priprema za tehnički pregled I mnoge druge popravke. Pored usluga za fizička lica, naš servis vrši i održavanje vozila i voznih parkova mnogih privatnih, društvenih i javnih preduzeća i ustanova. Sklapanjem ugovora o održavanju, obezbeđujete mnoge pogodnosti za vašu firmu (popusti za pojedine usluge, odloženo plaćanje i dr.)

Za kupljena ulja i filtere u našim prodajnim objektima dajemo besplatnu zamjenu ulja i filtera. Za kupljenu ostalu robu u našim prodajnim objektima i ugradnju u našem servisu dajemo garanciju godinu dana.